Reading & healing voor volwassenen

Heb je fysieke klachten waarbij je niet tot de oorzaak komt. Zit je niet lekker in je vel. Weet je even niet wat je met jezelf aan moet. Sta je al te lang op hetzelfde kruispunt te wachten en merk je dat je leven aan je voorbij gaat. Ben je op zoek naar iemand die helder kan kijken naar jouw situatie en je antwoorden kan geven die je zelf niet hoort.

Ik kan je op weg helpen met deze reading en healing op afstand. Ik stem op je af in de energie en voel wat er speelt. Je hoeft er dus niets voor te doen, alleen een afspraak plannen. En dan zorg ik voor de rest. Ik geef woorden aan jouw energie. Vooral in de diepere laag. Ik geef je een kijk in je eigen onderbewustzijn. Hier ga ik dan op afstand mee aan de slag. Want meestal mag er ook wat geheeld worden. Ik draag bij aan het bewust worden van jezelf. Het zelfhelend vermogen weer ‘aanzetten’.

Prijs: € 120

Nadat ik de betaling heb ontvangen ga ik voor jou de reading en healing maken. Ik stuur een pdf met een uitgebreid verslag van de reading naar je toe. Voor, tijdens en na de reading ben ik beschikbaar voor alle vragen die er zijn.

 

 

Afspraak maken

Laat je naam en telefoon nummer achter en ik bel je zo snel mogelijk terug.