Reading & healing voor je kindje

Loop je als gezin constant tegen ‘iets’ aan. Zit er weerstand in jou als ouder. Heeft je kindje ergens last van en kun je de vinger er niet op leggen. Spiegelt je kindje jou enorm maar kom je er zelf niet doorheen. Heb je hulp nodig voor jezelf en je kindje of voor jullie als gezin.
Dan kan ik helpen in bewustwording.

Naast een reading geef ik het kindje een diepe healing. Er mogen vaak dingen weg, echt weg, omdat het oud is en niet meer dient. Zo kan je kindje weer met minder ‘bagage’ en ‘ruis’ op zijn of haar pad verder. En jullie als gezin idem dito.
Ik doe deze reading en healing uitsluitend op afstand. Je hoeft er dus niets voor te doen, alleen een afspraak plannen. En dan zorg ik voor de rest. Ik stem af op de energie van je kindje zodat ik goed kan horen en voelen wat er precies allemaal speelt. Vooral in de diepere laag. Hier ga ik dan op afstand mee aan de slag.

Prijs: € 120

Nadat ik de betaling heb ontvangen ga ik voor je kindje de reading en healing maken. Ik stuur een pdf met een uitgebreid verslag van de reading naar je toe. Voor, tijdens en na de reading ben ik beschikbaar voor alle vragen die er zijn.

 

Afspraak maken

Laat je naam en telefoon nummer achter en ik bel je zo snel mogelijk terug.