Testimonials

Reviews

Wat clienten zeggen

Lees de ervaringen van mijn clienten en raak overtuigd van mijn diensten. Heb je al een sessie gehad? Laat dan feedback achter onder aan deze pagina.

Via de socials kwam ik in contact met Lisan. Meteen via de telefoon werd ik al overvallen door een nieuwsgierig gevoel. Wauw wat een uur heb ik bij haar beleefd. Ik ging er eigenlijk heen voor mijn zoontje maar er werd me eigenlijk een hele grote spiegel voorgehouden. Wat indrukwerkkend hoe Lisan te werk gaat. Zo’n mooi bijzonde persoon. Ga er heen en laat je leiden door wat zij te vertellen heeft. Dit geeft zoveel bevestigingen en rust in je hoofd en lijf, dat is niet te omschrijven. Ik ben er nog van onder de indruk. Zo’n bijzonder moment dat mij naar haar toe geleid heeft, daar ben ik voor altijd dankbaar voor.

2022-11-19
Fieke

Ik kwam in Oktober bij Praktijk Lisan omdat ik last van mijn rug had, en daarbij mijn romp scheef stond. Lisan adviseerde een massage met accupunctuur te doen. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. Ik voelde me meteen op mijn gemak, en was vrij snel ontspannen. Lisan praat met veel kennis en ervaring, weet waar ze voor staat! Ik zou haar aan iederen aanbevelen. Mijn rugklachten waren na enkele dagen verdwenen…

Dankjewel lieve Lisan!

2022-11-15
Sanne

“Ik heb zeer goede ervaringen van de behandelingen van Lisan. Een lichaamsmassage waar veel nuttigs uitkwam, waar ik zelf mee aan de slag kon. Tevens ook een reading voor de kids laten uitvoeren, waar heel veel uitkwam en ik dingen anders ben gaan benaderen. Erg fijn!
Heel apart wat Lisan allemaal door krijgt, wat ik haar niet van te voren heeft verteld.”

2022-11-05
Linda

“Bij Lisan heb ik een ontspanningsmassage met daarna een kaartlegging. De massage was heel fijn, ze neemt echt de tijd voor je en zorgt voor rust. De kaartlegging vond ik erg interessant want het heeft me nieuwe inzichten gegeven. Ook heeft ze op afstand een reading van de kindjes gedaan. Ik vond het heel prettig om te horen hoe de kindjes zich voelen en waar ze behoefte aan hebben. Vooral omdat ze nog te klein zijn om dit zelf uit te spreken.”

2022-11-05
Bianca

“Onze dochter vond de reading leuk, ontspannend en fijn. Voor mij als moeder gaf het inzicht waar de gevoelens bij haar vandaan kwamen en kreeg ik handvatten hoe hiermee om te gaan/tot verandering te komen.”

2022-11-05
Mijke

“Heel fijn om nu niet meer stil te hoeven staan bij de vraag waar het gedrag van mijn zoontje vandaan komt. Ik weet nu waar ik hem in mag begeleiden. Heel erg dankbaar voor deze mooie reading, ons zoontje voelde zich na de reading al direct meer begrepen, echt magisch. Ook heb ik zelf dankzij Lisan meer inzicht gekregen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik weet nu waar ik mijzelf nog wat verder in mag gaan ontwikkelen.”

2022-11-05
Lisanne

“Bij Lisan een zwangerschapsmassage en reading gedaan. De ruimte geeft een hele fijne sfeer en is mooi schoon. Lisan legde goed uit wat ze ging doen en zorgde ervoor dat ik helemaal comfortabel lag. De massage was heerlijk voor alle pijntjes die een zwangerschap met zich mee brengt. De reading die Lisan tussendoor geeft was heel erg mooi en fijn om zo contact te krijgen met mijn kindje in mijn buik. Ze vertellen al zoveel!
Lisan voelde alles heel goed aan en wist de juiste dingen te zeggen/ Ook was er bijpassende mooie muziek die mijn baby had uitgezocht volgens Lisan. Prachtig! Aan het einde nog mooie kaarten mogen trekken met een boodschap. Ik ging met een heel ontspannen en rustig gevoel naar huis. Ik heb vertrouwen dat alles goed komt! Bedankt Lisan voor de mooie sessie.”

2022-11-05
Joëlle
Feedback

Schrijf een review

Neem even de tijd om uw ervaring met ons te beoordelen. Uw feedback helpt niet alleen mij, maar ook andere potentiële klanten.

Strong Testimonials form submission spinner.
rating fields