Testimonials

Reviews

Wat clienten zeggen

Lees de ervaringen van mijn clienten en raak overtuigd van mijn diensten. Heb je al een sessie gehad? Laat dan feedback achter onder aan deze pagina.

Intuïtieve accupunctuur gehad bij Lisan. Ik ben iemand die moeilijk kan ontspannen, maar bij binnenkomst voelde ik mij veilig en vertrouwd. Ik dacht dat ik veel bezig was met rouwverwerking, maar het was veel meer dan dat. Ik ging terug naar mijn kind zijn en gaandeweg voelde ik de missende puzzelstukjes op zijn plaats vallen. Veel nieuwe inzichten, herkenning en vooral acceptatie van mezelf. Het ik zijn is weer op de voorgrond en daar ben ik Lisan dankbaar voor. Fijn dat ik mocht kennis maken met jouw Lisan.

2024-03-05
José Manders

De Fire Cupping & Massage is een echte aanrader. Een fysiek en mentaal cadeautje. Voor massages ging ik al langer naar Lisan en nu de laatste keer met Fire Cupping erbij. Na deze behandeling voelde ik weer hoe het voelt als alles kan stromen. Dat komt door de massage én vooral door Lisan. Ze zegt precies op het juiste moment de juiste dingen! Zo bijzonder!! Ik kan het echt iedereen aanraden! Ik wil goed voor mezelf zorgen en daar hoort een periodiek bezoek aan Lisan zeker bij!

2023-11-21
Vera

Bij Lisan ben je aan het juiste adres voor een intuitieve behandeling. Lisan zorgt voor een fijne sfeer waar je je helemaal op je gemak voelt. Tijdens de behandeling stemt Lisan af op wat er voor jou op dat moment nodig is en kun je in alle veiligheid ervaren wat er opkomt. Het was een super mooie sessie waarin alles precies klopte. Zeker een aanrader!

2023-10-06
Wietske

Lisan heeft iets in mij aangeraakt, en luik opengezet, waardoor ik zoveel meer ben gaan vertrouwen op mijn eigen intuitie. Het zit al in mij en zij heeft zo goed geholpen om het meer te laten stromen en nog meer te laten vertrouwen op de magie van het leven. Het is een heel nieuw avontuur en ik vind het zo gaaf om te ontdekken wat het mij gaat brengen als ik nog meer ga leven vanuit de bron. Lisan laat zoveel speelsheid en lichtheid stromen, terwijl het diepe ervaringen waren. Het heeft heel veel voor mij in gang gezet en ik word er ZO blij van. Voor nu ben ik twee keer bij Lisan geweest voor een intuitieve acupunctuurbehandeling, maar dat zal zeker nog vaker gebeuren. Zo ontzettend bedankt!

2023-08-29
Anoniem

Hele speciale en fijne ervaring gehad met de zwangerschapsmassage i.c.m. reading van Praktijk Lisan. Een ontspannen behandeling waarbij je tijdens een massage info krijgt over zowel jouzelf als voor jouw kindje… soms een bevestiging, soms nieuwe inzichten, soms een stuk confrontatie met jezelf, maar bovenal heel bijzonder en rustgevend. Zeker een aanrader!

2023-04-16
Moniek

Lisan, het was een cadeautje om bij je te zijn. Zo bijzonder wat jij allemaal voelt en ziet. Door jouw liefdevolle handen voelde ik zelf waar het ‘vastzit’ in mijn lijf. Ik ging totaal ontspannen de deur uit. Je hebt me in je reading de spiegel voorgehouden die ik nodig had. Het was zo fijn om echt gezien te worden. En bedankt nog voor het verslag van de behandeling, dat ik daarna nog van je kreeg. Super waardevol om bewust te blijven en actief iets te doen met de tips die je me gaf.

2023-04-16
Sandra

Vanaf het moment dat ik bij Lisan binnenstapte voelde het vertrouwd. Ook al had ik nooit eerder een vervelende ervaring gehad met acupunctuur, ik voelde me heel ontspannen en gedragen door Lisan. De massage was heerlijk en ook de Reading die ze deed was spot on. Haar woorden gaven veel nieuwe inzichten en hebben mijn helingsproces flink wat kracht bijgezet. Ik voel me dankbaar dat ik een behandeling van Lisan heb mogen ervaren en zal haar zeker aanbevelen.

2023-03-15
Judith

Begonnen met een heerlijke rustgevende massage. Vervolgens een fire cupping behandeling gehad waardoor mijn rugklachten aanzienlijk verminderd zijn. Daarna nog een aantal tips meegekregen waardoor ik zelf kan ontladen.

2023-02-15
Rens

Bij binnenkomst voelde het meteen al fijn, een getrokken kaartje raakte meteen een gevoelige snaar en liet loskomen. Tijdens de massage voelde ik mijn lijf ontspannen en waar er gedachten of gevoelens oploopte had Lisan deze al hardop benoemd. Heel erg bijzonder. De behandeling maakte dat ik meer contact kon maken met ons meisje en me beter af kon stemmen op haar energie en wat ze nodig had. Ik waande me in een heerlijke bubbel van ontspanning en tegelijkertijd bewustwording van een proces waar ik in zat samen met ons meisje en ook apart van elkaar. Vertrouwen richting de bevalling en dat deze gaat lopen zoals voor ons is bedoeld. Lisan vertaald de boodschap van je kindje met respect naar zowel jou als mamma als sje kindje om zo samen de verbinding te voelen die zo nodig is tussen moeder en kind in alle hectiek van het leven er wel eens bij in kan schieten.

2023-01-15
Cheraine

Ik heb bij Lisan diverse behandelingen gehad, waaronder een ontspanningsmassage, accupunctuur en cupping. Dit heeft onzettend geholpen met het verlichten van de spanning in mijn rug, schouders en kuiten.
De algehele sfeer in de praktijk is ontspannen en fijn waardoor je je direct op je gemak voelt. Lisan voelt erg goed aan wat de beste manier is om een behandeling te starten en kan hierbij ook goed advies en nieuwe inzichten geven. Een echte aanrader!

2022-12-10
Mandy

Via de socials kwam ik in contact met Lisan. Meteen via de telefoon werd ik al overvallen door een nieuwsgierig gevoel. Wauw wat een uur heb ik bij haar beleefd. Ik ging er eigenlijk heen voor mijn zoontje maar er werd me eigenlijk een hele grote spiegel voorgehouden. Wat indrukwerkkend hoe Lisan te werk gaat. Zo’n mooi bijzonde persoon. Ga er heen en laat je leiden door wat zij te vertellen heeft. Dit geeft zoveel bevestigingen en rust in je hoofd en lijf, dat is niet te omschrijven. Ik ben er nog van onder de indruk. Zo’n bijzonder moment dat mij naar haar toe geleid heeft, daar ben ik voor altijd dankbaar voor.

2022-11-19
Fieke

Ik kwam in Oktober bij Praktijk Lisan omdat ik last van mijn rug had, en daarbij mijn romp scheef stond. Lisan adviseerde een massage met accupunctuur te doen. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. Ik voelde me meteen op mijn gemak, en was vrij snel ontspannen. Lisan praat met veel kennis en ervaring, weet waar ze voor staat! Ik zou haar aan iederen aanbevelen. Mijn rugklachten waren na enkele dagen verdwenen…

Dankjewel lieve Lisan!

2022-11-15
Sanne

“Ik heb zeer goede ervaringen van de behandelingen van Lisan. Een lichaamsmassage waar veel nuttigs uitkwam, waar ik zelf mee aan de slag kon. Tevens ook een reading voor de kids laten uitvoeren, waar heel veel uitkwam en ik dingen anders ben gaan benaderen. Erg fijn!
Heel apart wat Lisan allemaal door krijgt, wat ik haar niet van te voren heeft verteld.”

2022-11-05
Linda

“Bij Lisan heb ik een ontspanningsmassage met daarna een kaartlegging. De massage was heel fijn, ze neemt echt de tijd voor je en zorgt voor rust. De kaartlegging vond ik erg interessant want het heeft me nieuwe inzichten gegeven. Ook heeft ze op afstand een reading van de kindjes gedaan. Ik vond het heel prettig om te horen hoe de kindjes zich voelen en waar ze behoefte aan hebben. Vooral omdat ze nog te klein zijn om dit zelf uit te spreken.”

2022-11-05
Bianca

“Onze dochter vond de reading leuk, ontspannend en fijn. Voor mij als moeder gaf het inzicht waar de gevoelens bij haar vandaan kwamen en kreeg ik handvatten hoe hiermee om te gaan/tot verandering te komen.”

2022-11-05
Mijke

“Heel fijn om nu niet meer stil te hoeven staan bij de vraag waar het gedrag van mijn zoontje vandaan komt. Ik weet nu waar ik hem in mag begeleiden. Heel erg dankbaar voor deze mooie reading, ons zoontje voelde zich na de reading al direct meer begrepen, echt magisch. Ook heb ik zelf dankzij Lisan meer inzicht gekregen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik weet nu waar ik mijzelf nog wat verder in mag gaan ontwikkelen.”

2022-11-05
Lisanne

“Bij Lisan een zwangerschapsmassage en reading gedaan. De ruimte geeft een hele fijne sfeer en is mooi schoon. Lisan legde goed uit wat ze ging doen en zorgde ervoor dat ik helemaal comfortabel lag. De massage was heerlijk voor alle pijntjes die een zwangerschap met zich mee brengt. De reading die Lisan tussendoor geeft was heel erg mooi en fijn om zo contact te krijgen met mijn kindje in mijn buik. Ze vertellen al zoveel!
Lisan voelde alles heel goed aan en wist de juiste dingen te zeggen/ Ook was er bijpassende mooie muziek die mijn baby had uitgezocht volgens Lisan. Prachtig! Aan het einde nog mooie kaarten mogen trekken met een boodschap. Ik ging met een heel ontspannen en rustig gevoel naar huis. Ik heb vertrouwen dat alles goed komt! Bedankt Lisan voor de mooie sessie.”

2022-11-05
Joëlle
Feedback

Schrijf een review

Neem even de tijd om uw ervaring met ons te beoordelen. Uw feedback helpt niet alleen mij, maar ook andere potentiële klanten.

Strong Testimonials formulier inzending spinner.
waardering velden